Twee minderjarige verdachten overval nachtwinkel opgepakt

6

De politie in Leiden heeft eerder deze week twee jongens aangehouden van 15 en 16 jaar. Dat bevestigt het OM tegenover Sleutelstad. Ze worden verdacht van de overval op de Night Shop aan de Flemingstraat. Vandaag worden ze voorgeleid en wordt besloten of ze langer vast blijven zitten.

De overval vond plaats in de nacht van zondag 18 en maandag 19 februari. Rond 00.15 uur kwamen twee gemaskerde mannen de winkel binnen en bedreigden het aanwezige personeelslid met een mes. Ze gingen er te voet vandoor met onder andere een geldbedrag en een hoeveelheid sigaretten.

Delen

6 reacties

  1. Majid Majidoo

    Nu opsluiten en de sleutels weggooien, maar zal helaas niet het geval zijn, en staan binnen een paar dagen weer op straat, en de volgende plan is aan de beurt ????

  2. Gelijk de doodstraf weg ermee wel goed werk geleverd onze politie mensen petje af voor deze mensen die het toch maar weer opgelost hebben dat mag ook wel eens gezegd worden.

  3. Het Orakel van de Burcht op

    15 en 16 jaar? En dan een overval gepleegd? Waar gaat dat heen? In mijn tijd speelden jongeren van die leeftijd nog met knikkers. Nou, ja, althans ik speelde nog met knikkers.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline