Radio-uitzending ‘Spijkers met koppen’ live Leidse Schouwburg

Felix Meurders en Dolf Janssen presenteerden hun programma ‘Spijkers met koppen’ afgelopen zaterdag vanuit een afgeladen Leidse Schouwburg. Vanwege de finale en het jubileum van het Leids Cabaret Festival waren Felix Meurders en Dolf Janssen naar Leiden gekomen.

Naast de vaste onderwerpen zoals het cabaret, de column, Kiki Schippers en het Spijkerlied van Hanneke Drenth was er veel aandacht voor Leiden.

Jochem Myjer schoof als eerste gast aan en mocht uitleggen wat er nu zo bijzonder aan Leiden is. Raadsleden Dick de Vos PVDD, Joost Bleijie CDA en Gijs Holla PVDA gingen met elkaar in debat over wonen , ruimte en parkeren in Leiden.

De finalisten van het 40e Leids Cabaret Festival sloten de uitzending af met een vooruitblik naar de finale van zaterdagavond.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline