Drie keer eremetaal voor Gymsport Leiden

Op zaterdag 17 februari werd de eerste plaatsingswedstrijd voor de Eerste divisie Ritmische Gymnastiek gehouden. En bij die wedstrijd op het hoogste landelijke niveau waren er drie medailles voor Gymsport Leiden. Bij de pré-junioren haalde Matilde Monteleone goud voor haar oefeningen met bal en zonder materiaal. Twee maal brons was er voor juniore Liliane IJben op de onderdelen met lint, knots en hoepel. Seniore Lidewij de Vos  behaalde ook de derde plaats eveneens met oefeningen met lint, knots en hoepel.

Na lang geblesseerd geweest te zijn kwam Britt Hertogs terug met een vierde plaats bij de junioren. Haar zusje Sanne Hertogs eindigde bij de pré-junioren op de achtste plaats. Met nog een plaatsingswedstrijd te gaan, hopen de gymnastes zich te plaatsen voor de landelijke halve finale en uiteindelijk het Nederlands Kampioenschap.

Bij Ritmische Gymnastiek laat je op het ritme van muziek je lenigheid zien met gebruik van de materialen lint, knotsen, bal, touw en hoepel. De gymnasten van het selectieteam van Gymsport Leiden vertegenwoordigen de club in de eerste en tweede divisie op nationale en internationale wedstrijden en toernooien.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline