Cultuur071 onder meer over de herrijzenis van de Oscar Benton Blues Band

In deze uitzending onder andere historicus Vincent van Zuilen van De Kennisproeverij; Geert Keuter, presentator van het Theatercafé in Scheltema; Art Bausch, drummer van de Oscar Benton Blues Band; Govert De Kok van Bioscopen Leiden en Peter Visser van Muziek Gezien. Gerry van Bakel sprak eerder deze week met de dirigent en pianist van het Hope Gospel and Soul Choir.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline