Leidse partijen voetballen zondag om eerste Politiek071 Cup

Zes Leidse politieke partijen nemen zondagmiddag deel aan de eerste Politiek071 Cup bij voetbalvereniging Lugdunum. Het voetbaltoernooi wordt georganiseerd door Sleutelstad en Leidenamateurvoetbal. Naast de strijd om de eer en de wisselbeker, krijgen de partijen ook de gelegenheid om hun visie op sport en met name het voetbal in Leiden te delen.

De deelnemende partijen zijn CDA, PvdA, GroenLinks, SP, D66 en VVD. Ook doet er een gecombineerd Leids persteam mee. De visie van de verschillende partijen op de Leidse sport zijn achteraf terug te vinden op de websites van Sleutelstad en Leidenamateurvoetbal.

Het toernooi start zondag om 13.00 uur bij Lugdunum. Publiek is welkom om te komen kijken en om met de politici in gesprek te gaan.

De Politiek071 Cup wordt mogelijk gemaakt door: LVV Lugdunum, Sligro Leiden, Gemeente Leiden, Leidenamateurvoetbal en Sleutelstad.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline