Ontuchtige invalarts misbruikte ook eigen dochter

1

Een 37-jarige man die vorig jaar werd opgepakt wegens ontucht en het heimelijk filmen van zijn patiënten, wordt er nu ook van beschuldigd zijn eigen dochtertje van 7 en drie andere jonge meisjes hebben misbruikt. Ook is bij de man die in Leiden werkte als inval huisarts kinderporno gevonden.

De ontuchtige handelingen vonden plaats in de privésfeer in Leiden en niet bij de huisartsenpraktijken waar de man werkzaam was. Dat heeft het OM laten weten. In de praktijkruimtes zijn door de man wel video-opnames van patiënten gemaakt. Er zijn zeker dertig filmpjes gevonden.

 

De man zit sinds zijn arrestatie in oktober vast. Begin december werd zijn voorlopige hechtenis met zestig daggen verlengd en ook nu loopt het onderzoek tegen hem nog. De zaak kwam aan het rollen toen de ouders van de meisjes aangifte deden.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline