Cultuur071 onder andere over het net niet pronkstuk van Nederland

Voorleesdagen, poëzieweek, stadsdichtersverkiezing, Jeugdtheaterhuis, om maar een paar onderwerpen te noemen die aan de orde komen vandaag in Cultuur071 van Sleutelstad live van 10.00-12.00 uur. En er is meer: PSJong(eren) komen vertellen over hun voorstelling ‘Dagdromers’; Yael Vinckx is er ook en ze neemt haar boek ‘Volgens Willem’ mee dat net is verschenen. Flitsbezoeken van Dirk van Delft, directeur van Rijksmuseum Boerhaave (hoe voelt hij zich na gisteravond?) en Jan Stroomer, want de eerste clubavond van 3 voor 12 komt er aan. Peter Visser? Natuurlijk! En Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok? Ja hoor, luister maar.

Volg je ons al op facebook? Zo weet je iedere week als eerste wat je in het programma kunt verwachten en kijk je via foto’s en filmpjes achter de schermen. Like Cultuur071 op Facebook.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline