Cultuur071 met jubilerend Stukafest, Ars Aemula en IS projects

In deze uitzending hoor je over stukafest Leiden met Inge den Adel en Lenne Michiels; ‘tentoonstellingscommissie (Ars Aemula) toont zich zelf’ met Christiaan van Tol en Tineke Porck; IS-Projects met Iemke van Dijk. Govert De Kok van Bioscopen Leiden (film) is er bij en Peter Visser (muziek). Verder berichten over stijgende bezoekersaantallen musea; het Erfgoedcafé; het stoppen van de opleiding T.I.M.E.; het Theatercafé; Nedernacht; voordrachten/lezingen i.h.k.v. de week van de poëzie (Leo van Zanen). Ook veel muziek hoor.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline