Marktsteeg 10, TopTijd en De Generator in Cultuur071

De tweede uitzending van het jaar 2018 met Casper Faassen over de activiteiten in de Marktsteeg 10; Thea Pieterse over haar boek met interviews Toptijd in Leiden en Lizet Kramer over de crowdfunding actie van Theater De Generator voor de bouw van een tribune. Er is nieuws over het nieuwe Kijkhuis; Chris de Waard sprak met Govert De Kok van Bioscopen Leiden. Peter Visser is er natuurlijk ook en korte berichten over allerlei cursussen van B+C en het LAK en over een paar voorstellingen in de Schouwburg en Stadsgehoorzaal.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline