Politie rolt hennepkwekerij op in flatwoning Antillenstraat

2

Aan het einde van de ochtend heeft de politie een inval gedaan in een flatwoning aan de Antillenstraat in Leiden. Er was een melding binnengekomen over een vreemde lucht, waarop agenten een kijkje gingen nemen. De brandweer ging uiteindelijk de woning in met behulp van gasmaskers. In de flatwoning werd een hennepkwekerij aangetroffen.

Alle materialen en de hennepkwekerij zelf zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Liander is ter plaatse gekomen voor het afsluiten van de stroom.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline