Vrouw gewond bij botsing tegen boom

Vrijdagmiddag is een automobiliste gewond geraakt toen ze tegen een boom op de Kanaalweg in Leiden botste. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De schade aan het voertuig was ook behoorlijk, de auto is door een bergingsbedrijf meegenomen. De brandweer heeft het wegdek gereinigd. Door het ongeval was de Kanaalweg in beide richtingen enige tijd afgesloten.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline