Sinterklaasfeest op dorpsplein in Zoeterwoude-Dorp

Traditioneel bezocht Sint Nicolaas ook dit jaar zowel Zoeterwoude-Dorp als Rijndijk. Om 12:00 uur werd de Sint onder leiding van drumfanfare VIOS van zijn boot naar het feestelijk versierde dorpsplein begeleid.
Daar was er muziek, chocolademelk, heel veel tekeningen en natuurlijk de mogelijkheid voor alle kinderen uit het dorp om hun verlanglijstje aan de goedheiligman en zijn pieten te geven (of met de sint op de foto te gaan).
Na het bezoek vertrok de sint naar Zoeterwoude-Rijndijk. In de Eendenkooi wachtten de kinderen uit dit deel van Zoeterwoude vol verwachting op zijn komst…

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline