Groot Sinterklaasfeest Eendenkooi Zoeterwoude-Rijndijk

Ook Zoeterwoude kreeg vandaag bezoek van Sint Nicolaas. Nadat de sint in Zoeterwoude-Dorp klaar was met feestvieren, ging hij weer aan boord van de pakjesboot. Voor een kort vaartochtje dit keer. Van Dorp naar Rijndijk. Ook daar werd Sinterklaas feestelijk binnengehaald toen de boot aanlegde bij Jachtbouw Thijssen.

Daarna ging het in optocht naar de Eendenkooi waar een groot sinterklaasfeest werd gehouden en de kinderen niet alleen de bekende liedjes zongen maar met hulp van de muziek- en rap-pieten ook zelf nieuwe teksten maakten. Zoals deze populaire die al snel door de hele zaal werd meegezongen: “Sinterklaas kapoentje, geef me een miljoentje, zet het op mijn bankrekening, dan maak ik een mooie tekening”.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline