Leidsch Dagblad organiseert verkiezing man of vrouw van het jaar

1

Wie moet de Man of Vrouw van het jaar worden? Het Leidsch Dagblad gaat dit jaar voor het eerst op zoek naar de regiogenoot van het jaar. Wie in 2017 het verschil maakte, kunnen de lezers tot uiterlijk maandag 4 december laten weten aan de redactie van de krant.

Uit de voorgedragen regiogenoten wordt vervolgens een selectie gemaakt. Die genomineerden worden in de week tussen kerst en oud en nieuw in de krant gepresenteerd. Vervolgens kunnen de lezers hun stem uitbrengen om te bepalen wie de titel krijgt.

De winnaar krijgt buiten de eer, een geldbedrag van vierhonderd euro en een beeldje van ’De krantenlezer’.
“Sommige genomineerden zullen bekend zijn bij het grote publiek, anderen hebben zich achter de schermen verdienstelijk gemaakt”, meldt de krant. “Of u nomineert iemand die het afgelopen jaar een speciale indruk heeft gemaakt.”

Dat nomineren kan door een mail met motivatie te sturen aan redactie@leidschdagblad.nl.

Delen

1 reactie

  1. In een tijd dat over de NS-perrons straks niet meer “Damens en Heren” zal galmen, zou nu toch ook ‘de transgender van het jaar’ tot de mogelijkheden moeten behoren??! Of draaf ik nu door?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline