Goedheiligman aangekomen in Leiderdorp

2

Vandaag is Sinterklaas met zijn pieten aangekomen in Leiderdorp. De stoomboot uit Spanje meerde af aan de kade bij de Ockenrode waar het bonte gezelschap werd onthaald door honderden kinderen met hun ouders en natuurlijk door burgemeester Laila Driessen.

De sint heeft het de komende weken druk in onze regio. Volgende week zaterdag, de 25e, doet hij Leiden, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude aan.

Op 30 november en 1 december ligt pakjesboot 12, de echte, in de Haven in Leiden. Bij Lot en de Walvis . Voor 9,50 euro zijn kaartjes te koop om een rondleiding aan  boord te krijgen.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline