Cultuur071 van Schelvis tot Shakespeare

1

Pepijn Smit vertelt wat ‘We are Leiden’ is. Gerard Schelvis is een van de genomineerden om stadsdichter te worden. We maken kennis met hem en hij laat wat van zijn gedichten horen. Pierre Cortenraad, Eva de Wit en Thomas Westerhout van Toneelgroep Imperium zijn op bezoek. ‘De papieren kroon’ gaat in première. Gerry van Bakel sprak eerder deze week met Doris Wintgens van Museum De Lakenhal over de ‘Vrouwen van De Stijl’; hoe belangrijk waren zij? [spoiler alert: héél belangrijk]Peter Visser leidt ons door het muzikale live aanbod en de korte berichten betreffen het Theatercafé, morgen; Ins Blau (voorstelling ‘De Huisbewaarder ‘); Holland Baroque in de Stadsgehoorzaal Leiden met een Chinese shengspeler (Wu Wei) en De Stijl TV.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline