Cultuur071 onder meer over de Veennacht en twee potentiële stadsdichters

Wie zijn de genomineerden die doorgaan naar de voorronde om de nieuwe stadsdichter van Leiden te worden? Egon Snelders, Ditmar Bakker, Marianne van Velzen en Gerard Schelvis. Egon en Ditmar zijn vandaag in de uitzending. Marianne en Gerard volgende week. We gaan ze persoonlijk leren kennen en waar ze zoal over schrijven. John van Oostrum komt vertellen over de Veennacht, een nacht voor de viering van ons lichaam en het verlaten ervan. Gerry van Bakel sprak afgelopen week met Yvonne Poell over o.a. haar werk. Op dit moment nog te zien in Old School en Chris de Waard sprak met diverse betrokkenen bij de prijsuitreiking van de Historische Vereniging Oud Leiden. We berichten kort over het boek ‘Leiden van boven’, een concert in De Paulus en voorlezen voor jonge kinderen in B+C. Peter Visser is ook te verwachten.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline