Politie zoekt gewapende dader na overval op Snackbar Stevenshof

8

In winkelcentrum de Stevensbloem heeft vrijdagavond rond 20.10 uur een gewapende overval plaatsgevonden. Het betrof Snackbar Stevenshof. De dader is er vandoor gegaan op een fiets. De politie zoekt één blanke, zeer slanke man van ongeveer 1.60 meter lang. Hij droeg zwarte kleding en had een capuchon op met daaronder een pet. De man heeft een mes bij zich. De politie is een zoekactie gestart naar de man. Het is onbekend of de dader iets heeft buitgemaakt.

De politie vraagt mensen met informatie 112 te bellen.

Delen

8 reacties

  1. Jack Stikvoort op

    Er komt daar geen Hond!! altijd leeg en in de avond lichten gedeeltelijk uit. Ik verbaas mij erover dat deze snackbar zijn verplichtingen nog kan nakomen ! Dus wat moet je daar nou in vredesnaam halen!!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline