McDonalds Donkersteeg gaat verbouwen

Aanstaande maandag sluit het McDonald’s restaurant aan de Donkersteeg in Leiden tijdelijk de deuren. Het
restaurant ondergaat een flinke keukenverbouwing. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met donderdag 26 oktober. Vrijdag 27 oktober opent het restaurant feestelijk de deuren met een speciale openingsactie voor de gasten.

Eigenaar Walther Jacobs: “Er wordt een nieuw keukensysteem geplaatst, waardoor elk product vers bereid kan
worden. Voorheen werden burgers aan de hand van een inschatting gemaakt en maximaal tien minuten bewaard. Met het nieuwe systeem worden de burger en frietjes pas bereid, wanneer ze daadwerkelijk zijn besteld. Zo is voedselverspilling bijna niet meer aan de orde”. Eerder onderging het restaurant aan de Beestenmarkt dezelfde verbouwing.

Openingstijden Beestenmarkt
Tijdens de verbouwing kunnen de gasten terecht bij het restaurant aan de Beestenmarkt. Dit restaurant is van zondag tot en met donderdag geopend van 8.00 uur tot 2.00 uur en op vrijdag en zaterdag 24 uur per dag.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline