Leidse scheidsrechtersvereniging levert nieuwe arbiter aan betaald voetbal

Stefan de Groot (24) maakt vrijdag als assistent-scheidsrechter zijn debuut in de Jupiler League. Hij staat om 20.00 uur als grensrechter langs de lijn bij de wedstrijd Jong AZ –  FC Emmen. De Groot is lid van de Leidse afdeling van de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS).

Het bestuur van COVS Leiden laat weten erg trots te zijn op De Groot. Daarnaast is het voor het eerst dat vier leden van de vereniging tegelijk actief zijn in het betaald voetbal. Ook Allard Lindhout (scheidsrechter bij FC Groningen – Willem II), Joey Waleveld (assistent scheidsrechter bij Almere City FC – SC Cambuur) en Bas Annegarn (vierde official bij FC Volendam – NEC)) komen dit weekend in actie.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline