GOL Sport trekt ‘vlaggenschip’ terug uit competitie

7

GOL Sport trekt haar eerste elftal terug uit de zaterdag vierde klasse A. Dat meldt Leidenamateurvoetbal.nl.  Het team verloor tot nu toe viermaal met dikke cijfers en had na dat aantal wedstrijden al 54 doelpunten tegen. GOL Sport verloor achtereenvolgens van Alpha (16-0), Football Factory (3-7), Oegstgeest (19-0) en afgelopen zaterdag van sv Haagse Hout (1-12). Het bestuur heeft inmiddels de KNVB te kennen gegeven het eerste team terug te trekken.

Formeel

Formeel is dat het eerste elftal komende zaterdag (met kennisgeving) niet opkomt tegen WVC en een week later niet in de uitwedstrijd tegen SEV. Daarna wordt het team automatisch door de KNVB uit de competitie gehaald wegens het tweemaal niet opkomen in één seizoen. GOL Sport stapte dit seizoen op het laatste moment nog over van de zondag- naar de zaterdagcompetitie. Met weinig succes dus. De vier reeds gespeelde wedstrijden dit seizoen van GOL Sport komen daarmee ook te vervallen. In de volgende topscorerslijst zullen ook de doelpuntenmakers tegen GOL Sport zijn geschrapt.

Delen

7 reacties

  1. Jordy Boutier

    Hoe lang gaat de Gemeente Leiden deze club nog het hand boven de hoofd houden? Of weegt het zogenaamde ‘maatschappelijke belang’ zwaarder op tegen de jaarlijkse incidenten bij deze vereniging?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline