Prijsuitreiking Rood-Wit Wedstrijd 3 oktober

Zaterdagmiddag vond bij galerie de rode cirkel de prijsuitreiking plaats van de Rood-Wit wedstrijd. Een wedstrijd waarin de mooist rood-wit uitgedoste Leidenaren langs de route van de optocht worden gefotografeerd. Ruim voor 16.00 uur stond alles en iedereen klaar zodat om 15.74 uur precies, in de rest van Nederland is dat 16.14 uur, de prijsuitreiking kon beginnen.

De prijsuitreiking werd gedaan door Annette Los, de voorzitter van de PR Commissie. Er waren dit jaar behalve de prijzen ook een aantal bijzondere of eervolle vermeldingen. Deze gelukkigen kregen allemaal een kleine en een grote foto mee naar huis.

Na de prijsuitreiking volgde nog een afsluitende borrel voor een aantal vrijwilligers  bij Café van Hout. De borrel was voornamelijk voor mensen die hand- en spandiensten verlenen zoals onder andere de verkoop van de 3 October artikelen in de kramen die je de hele maand september overal in de stad of bij evenementen tegenkwam.

Natuurlijk waren ook de Joffers, de dames die in het 3 October Servicepunt hebben gestaan en hun beschermheer Erick van Zuylen aanwezig. 3 October Vereeniging voorzitter Michiel Zonnevylle bedankte de vrijwilligers voor hun geweldige inzet. Voor alle vrijwilligers was er nog een leuk aandenken aan het feest van 2017.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline