Marente houdt informatieavond over werken in de zorg

Woensdag 25 oktober organiseert Marente van 19.00 uur tot 20.30 uur een inloopavond over werken in de zorg. Gediplomeerde helpenden zorg en welzijn, verzorgenden IG, verpleegkundigen niveau 4 en 5 kunnen deze avond informatie inwinnen én direct solliciteren. Dat geldt ook voor studenten die een opleiding HBO-V of MBO zorg en welzijn niveau 3 of 4 volgen en een bijbaan zoeken in de zorg.

Bezoekers kunnen zich laten informeren over de vacatures die Marente heeft door de hele Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden. Zowel in de thuiszorg, revalidatie als op diverse locaties. Openstaande vacatures in de thuiszorg zijn er voor wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk en verzorgenden. Voor de locaties zijn er vacatures voor kwaliteitsverpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden en bijbanen voor studenten. Er is ook volop informatie en een presentatie over de nieuwe functie van kwaliteitsverpleegkundige.

Het is mogelijk om direct te solliciteren. Bij de medewerkers van P&O kunnen geïnteresseerden gelijk een eerste oriëntatiegesprek voeren. Neem dan wel je CV, diploma (of overgangsbewijs voor studenten) en je legitimatiebewijs mee. Marente biedt een vast contract voor verzorgenden IG en verpleegkundigen.

Bezoekers kunnen hun vragen persoonlijk aan toekomstige collega’s stellen. Tijdens de inloopavond zijn verschillende medewerkers uit de thuiszorg en van diverse locaties aanwezig om te vertellen hoe het werk bij Marente is. Ook zijn er medewerkers van de afdeling kwaliteit & opleidingen aanwezig om de ontwikkelingsmogelijkheden te bespreken.

Marente biedt opleidingsplaatsen voor verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4. Medewerkers werken dan bij Marente en gaan één dag in de week naar school. Verpleegkundigen waarbij bijvoorbeeld de geldigheid van het BIG is verlopen en die graag weer aan het werk willen, kunnen zich tijdens deze avond laten informeren over het behalen van herregistratie in het BIG-register. Kom langs en informeer naar de mogelijkheden.

De inloopavond is 25 oktober a.s. van 19.00 tot 20.30 uur in het kantoor van Marente aan de Rijnsburgerweg 2 in Voorhout, naast de dokterspost. Aanmelden is niet nodig. Meer info: 071 406 1573. Liever direct solliciteren? Kijk op werkenbijmarente.nl.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline