Cultuur071 duikt in de kinderboeken en Syrische stampmuziek

Cultuur071 duikt in de kinderboeken met scenarist en dichter Joost van Gijzen en Inge Mooiman van boekhandel Sylvester. Sjaak van Rijn van podium de X vertelt over Dabke-night; een syrische avond in het muziekhuis. Dabke is Arabisch voor stampen! Verder aandacht voor een nieuwe invulling van het Scheltema Complex, waar ligt de schans van Lamme en Peter Visser over de muziek. Onze correspondent Gerry van Bakel ging in gesprek met Saar Ponsioen. Zij is de scenarioschrijver van de oscarwinnende korte film ‘Grijs is ook een kleur’. Luister je mee?

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline