Cultuur071 over theater muziek en muziektheater

De laatste uitzending van Cultuur071 voor het feest der feesten losbarst. Te gast zijn onder meer Joop de Groot, hij is voorzitter van de stichting de de theatergroep Functioneel Naakt ondersteunt en vertelt over de voorstelling De Verhoren. Misha Oosterhuis is parkondernemer en programmeert in het Theehuis Noord, hij stelt zich voor. Robin Coops van M31foundation komt vertellen waarom we naar de voorstelling disconnect moeten in Theater Ins Blau. Verder hoor je Govert de Kok en Peter Visser en op de valreep nog Jan Stroomer over de nieuwe locatie van kunstenaarscollectief de Nieuwplaatz.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline