Thunder Tournament Lightning Leiden valt in het water

Het Thunder Tournament van American Football Club Lightning Leiden gaat zondag niet door. Door de zware regenval van de afgelopen dagen is het drainage systeem van het veld volgelopen en is het veld te slecht om te bespelen. “Je zakt tot aan je enkels weg en daarom mogen we van de gemeente het veld niet op”, zo meldt voorzitter Jan Beij aan Sleutelstad. Lightning Leiden onderzoekt nu of het toernooi op een andere datum kan plaatsvinden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline