Cultuur071 onder andere over museum Boerhaave en het Taalmuseum

Annette Los is te gast, ze werkt bij Museum Boerhaave. Nu het museum dicht is hebben ze het drukker dan ooit. Verder te gast Pepijn Reeser van het Taalmuseum over een muurgedicht in gebarentaal; Barthel Brussee over zijn bezigheden bij Ars waaronder het in elkaar zetten van een praalwagen voor de 3 october optocht; Ioana Tudor is er van theater de Generator over de nieuwe #onprobation over mannenemancipatie op 23 november. Jorke Mulder is acteur uit de voorstelling ‘Waarom mannen slaan’ en hij verteld daarover en Jurhaily Sling van eMancipatorNL verteld wat je kunt verwachten van de workshop bij het diner.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline