Monumentale uitzending van Cultuur071

We spreken met Vincent van Zuilen, historicus én barman, over de omgeving van de Burcht. Het is tenslotte open monumentendag. Verder aandacht voor drie festivals die volgend weekend plaatsvinden. De Nacht Van Kunst en Kennis, het nieuwe Wavelength festival op het Bio Sciencepark en Tech it Out. Dat doen we met Anika van de Wijngaard (cultuurfonds), Merel Ek (BKB) en Daniel Broncano (muzikant en organisator). Verder aandacht voor Open Monumentendag en de heropening van het Trianontheater. En Peter Visser is er ook, met een stevig fragment! Luister maar.

 

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline