Kletsnatte opening Weekend van Voorschoten

In een gelukkig waterdichte evenemententent op het Treubplein in Voorschoten opende burgemeester Pauline Bouvy-Koene gisteravond het Weekend van Voorschoten. “Want dat hoort zo,” zei voorzitter René van der Smeede van Het Weekend: “Burgemeester komen en gaan, maar deze traditie blijft bestaan”.

Chris de Waard was bij de openingsavond en sprak er achtereenvolgens met de Voorschotense burgemeester Pauline Bouvy-Koene, bingospelers, voorzitter René van der Smeede en zijn mede-bestuurslid Marjolein Altena en wethouder Nanning Mol.

Het Weekend kent vandaag en morgen nog vele hoogtepunten waaronder de cultuur- en vrijwilligersmarkt, de opengestelde monumenten, de oldtimerdag en de modeshows op zondag, demonstraties bij Kasteel Duivenvoorde en het nieuwe bezoekerscentrum dat daar vrijdag is geopend en natuurlijk veel muziek.

Het hele programma staat op de nieuwe website van Het Weekend.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline