Werkzaamheden spooronderdoorgang Kanaalweg afgerond

10

De Spooronderdoorgang van de Kanaalweg is klaar. De afgelopen dagen werd de laatste grote klus uitgevoerd; het asfalteren van de Kanaalweg. De werkzaamheden hebben in totaal anderhalf jaar in beslag genomen.

Op zaterdagochtend 19 augustus kunnen omwonenden en overige geïnteresseerden het eindresultaat van dichtbij komen bekijken. Het autoverkeer wordt in de ochtend omgeleid, zodat het publiek ongehinderd door de tunnel kan lopen, skaten of fietsen.

Vanaf zaterdagmiddag 13.00 uur worden de borden en hekken van de omleidingsroutes weggehaald en is de Kanaalweg weer open voor al het verkeer. Auto’s, fietsers en voetgangers kunnen het spoor vanaf dat moment ongelijkvloers en veilig passeren.

Delen

10 reacties

  1. Ook hoop ik de drukte aan de Burggravenlaan minder wordt. Dus 30km/uur gegarandeerd zal wordt.

  2. Burger zonder Steunzolen op

    Dat zal een smak geld hebben gekost. Waar is dat in godsnaam allemaal goed voor?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline