Finale weekend Open Toernooi bij TC de Leidse Hout

Tijdens het Open Toernooi 2017 van TC de Leidse Hout spelen meer dan 200 spelers maar liefst 175 wedstrijden verdeeld over zes onderdelen. De beste speler Heren Enkel heeft een rating van 1,4.

Vooral tijdens het komende finale weekend op 19 en 20 augustus is het voor tennisliefhebbers de moeite waard om te komen kijken. TC de Leidse Hout is de oudste tennisclub van Leiden en het Open Toernooi is een begrip in de wijde omgeving.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline