Boodschappen gaan kopje onder bij Kopermolen

4

Bij winkelcentrum De Kopermolen zag iemand zijn tas met boodschappen en persoonlijke bezittingen waaronder een portemonnee en een telefoon in het water verdwijnen. De tas was even op het muurtje gezet en is waarschijnlijk door de wind in het water terecht gekomen.

De onfortuinlijke eigenaar ging vervolgens eerst zelf te water, later kreeg hij hulp van de inmiddels opgeroepen brandweer. De zoektocht leverde uiteindelijk geen resultaat op. Het water is ter plaatse ook wel erg smerig.

Delen

4 reacties

  1. Wat een bijzonder goed idee om je tas op zo’n rand te zetten. Toch frappant dat die tas niet terug gevonden wordt. Boodschappen weg en persoonlijke eigendommen weg. Goed verhaal.

  2. Het is helaas geen mooi verhaal want je stelt je voor dat je zoiets zelf eens gebeurd. Mooi vind ik natuurlijk wel dat de brandweer komt helpen. Dat zijn wel echte vrienden en helpers?

  3. Piet Pekelharing op

    Komt het nu werkelijk bij niemand op, dat die tas mogelijk gejat is? Als er een tas met boodschappen in het water valt, blijft er altijd wel iets drijven.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline