Traumahelikopter tussen Voorschotense flats voor medische noodsituatie

31

Vanmorgen vloog de traumahelikopter naar het Albardaplantsoen in Voorschoten om ambulancepersoneel bij te staan bij de behandeling van een oudere man die in zijn woning was gevallen. Hij was daarbij op zijn hoofd terecht gekomen.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Maar liefst twee ambulances, twee brandweerwagens, acht politiewagens en de helikopter verleenden bijstand.

Delen

31 reacties

  1. Ik snap dat in een noodsituatie twee ambulances en een trauma helikopter ingezet worden. Dat de brandweer er aan te pas moet komen in een flat is mij ook helemaal duidelijk maar wat voegen 8 (???) politiewagens toe aan dit geheel. Ik ga hierbij af op wat ik lees in dit bericht, ik heb ze zelf niet geteld. Maar als er echt zoveel waren is het dan niet een beetje overdreven? Dan heeft de politie het dus niet zo druk als ze altijd maar zeggen. Ik hoop overigens wel dat het goed gaat met de desbetreffende persoon.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline