Dode bij bedrijf aan Kenauweg

1

Bij een bedrijfspand aan de Kenauweg in de Stevenshof is iemand om het leven gekomen. Dat melden omstanders aan Sleutelstad. De politie heeft dat inmiddels bevestigd. Waarschijnlijk gaat het om een bedrijfsongeval, naar het zich laat aanzien een beknelling.

Politie en ambulance zijn ter plaatse en ook de traumahelikopter werd in eerste instantie opgeroepen. Inmiddels is ook de brandweer opgeroepen.

Wat zich precies heeft voorgedaan, is nog niet bekend. De weg is afgezet en personeel van bedrijven in de omgeving krijgt van de politie geen informatie.

Later meer.

 

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline