Drugsdealers opgepakt op Herensingel en Willem de Zwijgerlaan

Het was agenten van de politie Leiden-Noord al vaker opgevallen. Een man uit hun verzorgingsgebied zette het bij het zien van de politie regelmatig op een lopen. Toen agenten hem enkele dagen geleden op de Herensingel zagen lopen, konden ze hem met twee politieauto’s klemrijden.

Toen de agenten hem vroegen waarom hij er steeds vandoor ging overhandigde de man hen negen gram cocaïne. “Rennen heeft nu geen nut. Ik werk wel netjes mee,” was zijn commentaar. Vervolgens werd hij aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Pas op het politiebureau kwamen de agenten erachter dat ze ook de tweede man mee hadden moeten nemen. die moest nog een celstraf uitzitten van zestig dagen, na een veroordeling wegens drugshandel.

Zondagmiddag zagen wij agenten de man alsnog lopen op de Willem de Zwijgerlaan waar hij werd aangehouden. De man is inmiddels ingesloten en mag zijn straf uitzitten.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline