Eerste paal nieuw clubhuis RCL de grond in

De officiële eerste paal van het nieuwe clubhuis van Leiderdorpse voetbalvereniging RCL is woensdag de grond in gegaan. Het gebouw moet in december klaar zijn.

Het nieuwe clubgebouw wordt een mulitifunctioneel complex waar ook plaats is voor Fysiotherapiepraktijk Ommedijk en voor de buitenschoolse kinderopvang van Floreokids. De nieuwe kleedkamers worden ‘state of the art’ en er komt een nieuw terras met uitzicht op de velden. Ook wordt het gebouw duurzaam ingericht met energiezuinige installaties en zonnepanelen.

De Leiderdorpse sportwethouder Olaf McDaniel reikte woensdag ook de eerste duurzaamheidslening van het jaar uit uit aan voorzitter Kees van der Burg van RCL. Daarmee kunnen de zonnepanelen en LED-verlichting worden gerealiseerd.

 

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline