Drie hennepkwekerijen opgerold tijdens actiedag drugs van politie

5

Afgelopen dinsdag hield de politie in Leiden en de regio een speciale actiedag om drugsmisdrijven op te sporen en de overlast waarmee dat gepaard gaat te bestrijden. Op drie plekken werden bij invallen hennepkwekerijen ontmanteld.

In Leiden werden in de wijk Noorderkwartier in een woning twee ruimtes opgespoord die gevuld waren met in totaal 398 hennepplanten. In Katwijk gingen agenten langs bij een aantal personen die hennepplanten in hun tuin hadden gepland. De aangetroffen planten zijn vernietigd. Ook in Hillegom was het raak. De Politie Bollenstreek-Noord trof daar in een woning 270 hennepplanten aan. In de woning werd één verdachte aangehouden.

Delen

5 reacties

  1. Graaf Dirk

    Wel lullig dat jullie niet vermelden hoeveel planten het waren die in Katwijk weg zijn gehaald uit een tuin. Waren er maar 5 zeker?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline