Guido van Woerkom voorzitter Raad van Toezicht GGZ Rivierduinen

Oud hoofddirecteur Guido van Woerkom van de ANWB is met ingang van 1 juli aanstaande de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van GGZ Rivierduinen. Zijn benoeming volgt op een positief advies van de medezeggenschapsraden.

Na 15 jaar bij de ANWB is Van Woerkom momenteel onder andere lid van het algemeen bestuur van ondernemingsorganisatie VNO/NCW en voorzitter van de werkgeversvereniging AWVN. Namens deze laatste organisatie heeft hij ook zitting in de Sociaal-Economische Raad.

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, volwassenen en ouderen in het noorden en midden van Zuid-Holland.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline