Restaurant In Den Doofpot winnaar Leiden Culinair

Elk jaar maakt een deskundige jury op de openingsavond van Leiden Culinair een rondje langs de deelnemende restaurants. Er wordt dan volop geproefd en vervolgens gewikt en gewogen tot er een top drie uit komt van lekkerste gerechten. Dit jaar ging die eerste prijs naar restaurant In Den Doofpot van Anton Verschelling.

Anton Verschelling en zijn chef-kok Patrick Brugman wonnen de eerste prijs.

De tweede plek was voor restaurant Terroir dat dit jaar voor het eerst meedoen aan Leiden Culinair. Het vorig jaar in het Marepark geopende restaurant pakte de prijs met bloedworst. Restaurant Dartel won de derde prijs met hun risotto met zonnebloempitten.

Mai & Me kreeg een eervolle vermelding voor een gerecht met stoofvleees. Mai is Mai Honkoop-Nguyen en Me was vanavond Stephan van den Berg. de twee deden vorig jaar mee aan het SBS6-programma Masterchef.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline