Cultuur071 met kunstmaker Lyda Bekker

Beeldend kunstenaar wil ze zichzelf niet noemen. Kunstmaker is beter. Ze maakt dus kunst en doceert dat ook aan volwassenen en kinderen. Lyda Bekker is studiogast vandaag. Verder praten we met Natasha Schulte van Studio Spaak over de ‘zo ben ik nu eenmaal’-show en met Geert van der Velden over de pianospelen. Ook horen we wat de plannen zijn voor hét plein van Leiden (Lammermarkt) en is Peter Visser er voor de broodnodige muziektips. Luister maar hoor.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline