6 reacties

  1. Dat wordt een hoge boete voor de automobilist. Op het aanrijden van een voetganger op een zebrapad staat een forse boete: € 370,-.

  2. Mee eens, maar daar blijft het niet bij. Ook de medische behandeling van de schade wordt op de overtreder verhaald.

  3. Er is iemand zwaar gewond afgevoerd en jullie hebben het over een boete nouja zeg niemand die ff sterkte wenst ofzo jammer weer dit Maarja namens mij en de helle Marokaanse gemeenschap beterschap en sterkte aan de familie toegewenst groetjes van een Leidse Marokaan 😉

  4. Voor zo’n zwaar ongeval met zwaar (blijvend?) letsel is een boete van 370 euro een schijntje en niet proportioneel aan de gevolgen, ergo een onvoorwaardelijke rijontzegging en een voorwaardelijke gevangenisstraf zijn naast een boete gerechtvaardigd.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline