Eerste duurzaamheidsstrijd vandaag van start

Vandaag is de kick-off van de eerste Sustainable Business Battle Leiden & The Hague. Studenten gaan aan de slag met concrete duurzaamheidsvraagstukken van bedrijfsleven. Een vraagstuk is bijvoorbeeld van Leidse ondernemer Bob Meijer van de Koninklijke Horeca Nederland. Hoe kan, los van het duurzaamheidsaspect, de belevingservaring voor Leidenaren door de eco-cups worden vergroot?

Melle Tuik sprak in de vrijdag-uitzending van Nieuws071 met Mart Lubben van de Sustainable Business Battle Leiden & The Hague.

Verder zijn er vraagstukken van Vliko, Rijnland, DUWO, de gemeente Leiden en de Universiteit Leiden. Vice-rector magnificus Hester Bijl en Marjan Minnesma van Urgenda en de Klimaatzaak geven de aftrap.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline