DIOK-voorzitter Ahsmann: “Ik moet aan de club denken”

De afgelopen weken was er veel onrust binnen de Leidse rugbyclub DIOK vanwege het vertrek van hoofdcoach Robert Broers. Nadat hij eerder zijn verhaal vertelde aan Sleutelstad, deed voorzitter Cees Ahsmann dat afgelopen week ook in de uitzending van SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM.


Teun de Reede sprak met DIOK-voorzitter Cees Ahsmann over het vertrek van hoofdcoach Robert Broers.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline