Jan van Hout volgende week helemaal dicht

1

Komende week vinden de afrondende werkzaamheden plaats aan de Jan van Hout. Vanaf maandag 1 mei wordt er de hele week 24 uur per dag gewerkt en zijn de Jan van Houtbrug, de Korevaarstraat en het Levendaal bij de Hoogvliet geheel afgesloten.

Afsluiting en werkzaamheden

In het weekend van 6 en 7 mei en van 13 en 14 mei is de Jan van Houtbrug ook afgesloten. In de omliggende straten zal maar één rijbaan beschikbaar zijn. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van het asfalt, de belijning, het terugplaatsen van verkeerslichten en lantaarnpalen en het afrondende straatwerk.

Verkeer en parkeren

Voor het verkeer geven de afsluitingen forse hinder. Omleidingen worden met borden aangegeven en er worden verkeersregelaars ingezet. Ook gelden er tijdelijke parkeerverboden op delen van het Levendaal (6, 7, 13,en 14 mei) en op de Zoeterwoudsesingel nabij de Lammenschansweg (13 en 14 mei).

Fietsers en voetgangers

De tijdelijke bruggen aan weerszijden van de Jan van Houtbrug blijven gewoon beschikbaar voor fietsers en voetgangers.

Meer informatie over alle werkzaamheden staat op www.leiden.nl/centrumroute.

Delen

1 reactie

  1. Het duurt daar allemaal wel heel erg lang. En dan moet de eigenlijke bouw van de parkeergarage onder de Garenmarkt nog beginnen. Misschien moet de gemeenteraad de wethouder hierover eens aan de tand voelen.
    De stremmingen hebben grote gevolgen voor het openbaar vervoer, maar dat interesseert de VVD-wethouder van Bouwend NL en de Verenigde Projectontwikkelaars uiteraard niet.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline