Fotograaf Harry Otto studiogast in Cultuur071

Fotograaf Harry Otto is studiogast, behalve enorm veel foto’s produceert hij ook enorm veel verhalen. Hoe en waarom hij na tweeënhalf uur ontslag nam in een bierbrouwerij bijvoorbeeld, en hoe hij in de Groenesteeg door een brievenbus plaste (toen hij 3 was). Verder is Xander van Dijk er, om te vertellen over zijn band Chet Vamp (met primeur!) en we spreken met Buck Goudriaan, hij maakte een boek ‘Eerst Nederland bevrijden, dan Indonesië; Indonesische studenten in Leiden tijdens de Tweede Wereldoorlog.’ Luister je mee?!

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline