Cultuur071 met onder andere schrijfster Nynke Smits

In deze uitzending hoor je een column van Martin M Aart de Jong en schuiven onder andere schrijfster Nynke Smits en muziekgoeroe Fons Delamarre aan. Nynke debuteerde met het boek ‘Sabina, vrouw van Hadrianus’. Keizer Hadrianus, oud en ziek, weigert zijn vrouw Sabina nog te ontvangen. Op zijn landgoed in Tibur verrijst een tempel voor de jonggestorven Antinous, de liefde van zijn leven. Nu haar kinderloze huwelijk een dieptepunt heeft bereikt, besluit de keizerin haar eigen koers te gaan varen. Fons vertelt over de ‘Freelanceband’ The Freelance Band speelt – na een onderbreking van ruim twintig jaar – weer in de originele bezetting. Met Aad van Pijlen op bas, Frank Nuyens op elektrisch gitaar en Philip Kroonenberg op akoestisch gitaar en ukelele. De band is uitgebreid met mondharmonicaman Hans de Vries, drummer Andreas Robbie Carree en multi-instrumentalist Harm van Sleen. Zondag in het Praathuis. Verder zijn Govert de Kok (film), Rutger van der Heijden (boek) en Peter Visser (muziek) er.

Verder uw speciale aandacht voor:

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline