ZZ Leiden spelers geven basketbalclinic op basisscholen

9

De spelers van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball brachten deze week een bezoek aan verschillende basisscholen in de Leidse regio.  In Oegstgeest was dat de Leo Kanner School, in Leiden Brede school De Arcade en de Lucas van Leydenschool. Door de basketbalclinics  komen de kinderen op een leuke manier in aanraking met de sport.

Reanne van Kleef en Annabel van der Meulen namen een kijkje tijdens de clinic op Lucas van Leyden.

Elke school mocht een aantal spelers uit de selectie van ZZ Leiden verwelkomen. Op Lucas van Leyden aan de Sint Ursulasteeg waren dat Leigh Enobakhare, Floris Versteegh en sterspeler Jessey Voorn. Voor hen was het ook een leuk alternatief voor de training.

De Lucas van Leydenschool besteedt veel aandacht aan verschillende sporten. Basketbal is een jaarlijks terugkerend onderdeel voor de groepen 6, 7 en 8. Groep 8 bezoekt ook ieder jaar een wedstrijd van ZZ Leiden in de Vijf Meihal.


Reanne van Kleef sprak met Jayden Zandbergen uit groep 6 van Lucas van Leyden, speler Jessey Voor van ZZ Leiden en met leerkracht Claudy Luiten van Lucas van Leyden. (Volledige interviews).

Delen

9 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline