Cultuur071 over de wijk Zijdekwartier, dakloosheid en meer

[uitzending gemist]Luister de uitzending terug waarin Patrick Colly en Ianthe Mantingh samen studiogast waren. Zij zijn van Zijdekwartier architecten. Ook Ioana Tudor is te gast, over ‘Dakloosheid en woonrecht’, dat is het thema van de komende On Probation van Theater en productiehuis De Generator. Ook Jan Stroomer is te gast, hij heeft nieuws over een nieuwe videoclip van The Stream. Fijn weekend alvast. O ja, ook onze hoofdredacteur Chris de Waard was weer op pad. Hij was bij de eerste mijlpaal van de Lakenhal die in de grond werd geboord en Trudy Kwik viert een verjaardag. Niet van zichzelf maar van Jazz on Sunday. Hij was erbij, en wij luisterden ernaar. Fijn weekend!

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline