Timit is studiogast in Cultuur071

Dit is de uitzending van de zaterdag vier maart waarin Timit, pseudoniem van Tim Juffermans, studiogast is. Je hoort hem bijvoorbeeld vertellen hoe tijdens het raften in Colombia de basis voor een groot gedeelte van zijn werk werd gelegd. Lenny Waasdorp, ook kunstenaar (én treinconducteur) is er ook; ze heeft een nieuw fotoboek dat je via Voordekunst kunt verkrijgen. En als je dan honderd euro of meer doneert kun je een dagje mee te treinen. Helemaal aan het eind komt Martin Aart de Jong binnengerend om vijf voor twaalf. Om de de Vijf voor Twaalf Preek te doen dus.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline