Cultuur071 met studiogast Kees Kranenburg

1

Hallo, studiogast van dienst is de veelzijdige beeldend kunstenaar en o.m. coach Kees Kranenburg. Van het OntwikkelingsAtelier, niet die van The Ramblers. Hij vertelt hoe hij van het strand van Hoek van Holland via Fokker op zijn atelier op Haagweg4 terecht komt. Verder is in de studio cultuurmakelaar Mirjam Flik over een nieuwe dagelijkse talkshow tijdens de Signatures en saxofonist Bart Wirtz over zijn nieuwe album en Jazz in de Kamer 2017. Hoe het gesprek op kinderen kwam en hoe die vervolgens de uitzending overnamen hoor je hier terug. Fijn weekend!

Delen

1 reactie

  1. Cultuur071 = heel aangenaam informatief programma.
    Leuk,Kranenburg, er zijn er twee.
    Kees senior, van 1926 tot en met 1964 drummer van The Ramblers, is overleden.
    Zoon Cees Kranenburg, ook drummer, momenteel leider van wat ik The New Ramblers pleeg te noemen.
    Cees jr. toert met het orkest door het land in het kader van ’90 jaar Ramblers’.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline